středa 29. června 2016

Paprsků se nebojíme

BIODERMA Photoderm kid, opalovací pěna spf50+
Před létem jsem se, jako každoročně, potýkala s výběrem opalovacího krému pro děti. Nakonec padla volba na ten od Biodermy. Je založen na biochemickém mechanismu účinku. Má UVA/UVB dermatologické filtry, exkluzivní patent Buněčné Bioochrany zesílený o Peptide C. Patent BUNĚČNÉ BIOOCHRANY poskytuje zesílenou ochranu buněk, díky tomu je pokožka chráněna proti spálení a nedochází k jejím nechtěným reakcím na sluneční záření. Navíc je hypoalergenní, nekomedogenní, fotostabilní, bez oktokrylenu, parfému a parabenů.

Podrobili jsme ho zatěžkávací zkoušce u moře, kde je sluneční záření velmi intenzivní. Obstál na jedničku. 
Vybrala jsem formu pěny a jsem spokojená já i děti. Rády se nechají namazat, protože pěna po vytlačení z nádoby vypadá jako šlehačka. Je lehoučká a jemná, velmi dobře a rovnoměrně se roztírá. Malé množství pěny vystačí na celé tělo. Nezanechává mastný film. Ochrání i ve vodě, po koupání je ale vhodné aplikovat jej znovu. Pěna je vhodná na tělo i obličej.

Nikdy nebylo zábavnější aplikovat přípravek sluneční ochrany. Přesvědčte se i vy a kupte svým dětem BIODERMA Photoderm kid, opalovací pěna spf50+.

Žádné komentáře:

Okomentovat